Skip to main content

Bygg og Montasjeservice AS tilbyr en rekke tjenester innen byggebransjen, inkludert nybygg, tilbygg, rehabilitering/ombygging, bytte av dører/vinduer, tak, montering av kjøkken og leveranse av alt av byggevarer. Vi leverer også trapper fra Snekkerfabrikken AS

Når du jobber med oss, kan du være sikker på at du samarbeider med et erfarent og pålitelig team som strekker seg langt for å sikre at arbeidet blir utført til høyeste standard. Vi har mange års erfaring innen byggebransjen, og vi kan hjelpe deg med alt fra mindre oppdrag til større prosjekter.

Bygg og Montasjeservice AS tilbyr også utleie av tilhengere og utstyr. Enten du trenger en tilhenger til å frakte byggematerialer eller annet utstyr til prosjektet ditt, eller du trenger spesialisert utstyr for en jobb, så kan vi hjelpe deg.

Vi har også et bredt utvalg av tilhengere og utstyr tilgjengelig for utleie til rimelige priser.

Bygg og tømrertjenester

Våre tjenester innen nybygg inkluderer alt fra planlegging til ferdigstillelse. Vi kan hjelpe deg med å utvikle dine ideer og design, og sørge for at bygget møter dine behov og ønsker. Vi kan også hjelpe deg med tilbygg og rehabilitering/ombygging av eksisterende bygg, slik at du kan oppgradere og modernisere hjemmet ditt eller kontoret.

Vi tilbyr også bytte av dører/vinduer, tak og leverer trapper fra Snekkerfabrikken AS, slik at du kan få et mer funksjonelt og estetisk tiltalende hjem eller kontor. Vi kan også hjelpe deg med å montere og installere kjøkken og andre interiørprodukter, slik at du kan få et komplett og ferdigstilt resultat.

Vi leverer også alt av byggevarer som du trenger for å fullføre ditt prosjekt. Vi har et bredt utvalg av materialer og produkter, og kan hjelpe deg med å finne de beste produktene til de beste prisene. Vi kan også hjelpe deg med å planlegge og organisere leveranser, slik at alt du trenger er tilgjengelig når du trenger det.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester innen byggebransjen og hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt prosjekt. Vi ser frem til å høre fra deg og til å hjelpe deg med å oppnå dine byggemål!

Solavskjerming/Interiøravdeling

Vi har også en avdeling for solavskjerming og gardiner, hvor vi tilbyr et stort utvalg av produkter for utvendig og innvendig solavskjerming. Enten du ønsker å redusere varmeinnslippet fra solen, øke personvernet eller forbedre innendørs estetikk, har vi et bredt utvalg av produkter som vil passe dine behov.

Vi tilbyr gardiner i ulike stiler og materialer, inkludert rullegardiner, persienner, plisségardiner og lamellgardiner. Våre produkter er av høy kvalitet og vil bidra til å forbedre hjemmet eller kontoret ditt.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av markiser og persienner for utvendig solavskjerming, som vil beskytte deg mot sollys og samtidig forbedre utendørs estetikk. Våre produkter er tilgjengelige i ulike størrelser og stiler for å passe dine behov og preferanser.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester innen utleie av tilhengere og utstyr, samt våre produkter for solavskjerming og gardiner. Vårt erfarne team vil hjelpe deg med å finne den beste løsningen for dine behov.